Utajená láska

Utajená láska

Anotace: ...jestliže hledáte příběh s happyendem, tenhle to není...

Jsi mým snem a jsi mou múzou,
z princezny jsem náhle lůzou.
Že na vzhledu nezáleží,
to lež a strašný klam, pak zůstává v srdci šrám.
Ne šram, ale velká díra,
jsem jak tělo bez duše,
přemýšlím jak jen se vyhnou té dušení poruše.
Lásku mám teď na mysli,
je to nemoc zlá,
každý člověk na světě ji až moc dobře zná.
Lék však nikdo nevymyslel,
ach, jaká to škoda,
tak se tedy láska za depresi schová!!
Autor Justýna, 26.10.2006
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je dar, né nemoc.

13.11.2006 13:38:00 | kouzelníček

Nedávám 100 za zpracování...šlo by to i líp, ale za myšlenku je to CELÉ pravda

26.10.2006 18:29:00 | Jajja

"duseni" "dusevni" ale pekne na me moc mile

26.10.2006 12:45:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí