Zklamaní

Zklamaní

Anotace: tohle je pribeh kazdeho znas

Byl jsi moje naděje
byl jsi můj svět
už je to bez děje
stačilo řict pár vět.

Ta dlouhá doba,chvilka...
znal jsi mě jen ty
a já byla ta holka
co voněly jí květy.

Všechno skončilo
nedal jsi nám šanci
možná jsi mě miloval
byli jsme jak štvanci.

Už nevěřím ti ani slovo
ani to že tě to mrzí
to naše světlo
už nikdo nerozhoří.

Vodopád výčitek
a planých nadějí
sliboval jsi začátek
místo toho dlouhé čekaní.

Tvoje slova byli lži
pouhé hrátky s mými city
už to takhle nechci
chci sejít z téhle cesty.
Autor Héďa2, 26.10.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

stalo se me to taky, ale sem rada, uz je to pulroku z5 a je to ok... Ale hodne veci se ti nerymuji a pokud vim, tak meli.. musis na tom vic pracovat...

26.10.2006 12:27:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí