Hra

Hra

Anotace: Na city...

Na co si dnes budeme hrát?
Budeme si zase lhát?
Že já jsme Tvá a že ty chceš
Dnes u mě spát?

Mě to už nebaví...
Pokaždé kdy vše končí
Proklínám tvé srdce z pouti

Sladkým cukrem na něm vyrito je
Něco jako...
Miláčku jsi jenom moje

Zase mám lhát?
Když přiznávám
Že to srdce
Už nechutná jako
Marcipán?

Nechci hrát hru, kdy jeden vítězí
Poraženému jen tělo náleží...bez lásky

Hra na city, co to vlastně je?
Že jednou přijdeš a řekneš jen
Chci tě, co na tom je?
Chci jen tvoje tělo, proč tak snadné
To je?

Hraješ si s láskou a to se nevyplácí
Uvidíš, že prohraješ a budeš v nesnázi.
Tak do placu své srdce dej a nech osud
Ten řekne kdo z nás dvou je fér!!!
Autor Kett, 05.02.2005
Přečteno 1369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí