Konec hrdinů v Čechách

Konec hrdinů v Čechách

Anotace: ...

Sbohem Davide
můj bájný hrdino
s pohledem co obry zabíjí

Sladce spi
a vzpomeň na jméno
které duši tvoji ubíjí

Myslí na tebe
a pláče do noci
a pohlazení chce ti dát

Však příliš dobře ví,
že není pomoci
a musí stále s žalem usínat

Ale ty ho znáš
a taky úsměv
když pohledem jsi ji tak okouzlil

Tak nebuď smutný
měl jsi úspěch
bohužel nic platný nebyl

Sbohem miláčku
zkus zapomenout
a najít jinou lásku

Chci to vidět
tebe planout
pro jinou cizí krásku
Autor mozec, 27.10.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O___0

17.02.2007 20:26:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí