Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Tato báseň je věnována mé přítelkyni Simoně. Pokud se vám líbí,použijte ji právě pro tu svoji Lásku;)

Pro oči
do kterých se dívám
Pro rty
které tak rád líbám

Pro srdce
které se láskou chvěje
Pro Tebe
chci to bez krůpěje

Pro Tebe
píšu tyto verše
Pro Tebe
písně bych pěl

Pro slunce
které svítí
Pro Lásku
bych zabíjel
Autor Robert Thomas, 30.10.2006
Přečteno 805x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí