Slzy, co mrzí

Slzy, co mrzí

Anotace: ...

Čas běžel dál,
A mně zůstaly,
Jen mokré slzy,
Do teď mě to mrzí,
Snad odpustíš brzy,

Mílovými kroky,
Opustila jsi mé srdce,
V očích jen slzy,
Do teď mě to mrzí,
Snad odpustíš brzy,

Pod modrou klenbou,
Za ruku s tebou,
To byly časy,
Rozvláté vlasy,

Teď jen mokré slzy,
Do teď mě to mrzí,
Snad odpustíš brzy,

Křivdy a zrady,
Hned za mými zády,
Zklamané slzy,
Slzy nešťastné lásky,
Srdce to mrzí,

Sen se mi zdál,
S mou myslí si hrál,
Štěstí namlouval,
Jenže to byl jen sen,
Pak zas přišel den,
A v očích odlesky slz,

Slzy a kapky,
Nabíraj obrátky,
Proplakané svátky,
A smutek se vrací zpátky,

Zpátky, zpátky a zase zpět,
Nepřející svět,
Přestaňte hned,
Promoklá zeď,

Pod modrou klenbou,
Za ruku s tebou,
To byly časy,
Rozvláté vlasy,

Teď jen mokré slzy,
Do teď mě to mrzí,
Snad odpustíš brzy,
Autor Muta cum liquida, 30.10.2006
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí