Když oheň dohořívá

Když oheň dohořívá

Anotace: Láska je jak oheň, vzplane a pak ...

Trala-lá, trala-lá
oheň krásně plápolá
láska na mě zavolá
„pro tebe jsem se rozvila,
nitka vzrušení mnou proběhla“.
Láska srdce ohřívá
láskou člověk zazpívá
je tak krásně ohnivá.

Trala-lá, trala-lá
oheň krásně plápolá
už se ale přiložit má
a budeš zase má
noc bude bouřlivá.

A teď už oheň zhasíná
moje láska tě proklíná
nebyl jsem fůra polen jediná
tak to dohořívá,nic nezačíná
byla‘s jen velmi nadržená
pro sex stvořená
do orgasmu vehnaná
to vina moje jediná
tak šup,oheň zhasíná.
Autor Michálek, 03.11.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...malinko pokulhává ...
...jako ta potvora ...
...ale jo :) ...
...jen dál ...
...:) ...

06.11.2006 07:22:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí