AMOROVA STUPNICE

AMOROVA STUPNICE

Anotace: Biorytmy cítění. :-)

Líbíš se mi.
Pěkná tvář, co za ní však se skrývá..
Nechci znát. Nádherně o tělu tvým se snívá.

Mám Tě ráda.
Znamenáš pro mne tolik, abych nezapomněla..
Od duše tvé žádám to samé jak od těla.

Miluji Tě.
Co víc říct, když směr svých citů jsem si přiznala..
Jsi vše, co potřebuji k životu, to nejlepší, co jsem poznala.
Autor Turmalina, 07.02.2005
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí