Myšlenka

Myšlenka

Anotace: ****

Myslel jsem na tebe,
na tvou vůni.
Myslel jsem na tebe,
jak jezdili jsme spolu na koni.
Myslel jsem na tebe,
na barvu tvých vlasů.
Myslel jsem na tebe,
na tu tvou krásu.
Myslel jsem na tebe,
jaké to bez tebe bylo.
Myslel jsem na tebe,
jak těžce se mi bez tebe žilo.
Myslel jsem na tebe,
na vůni tvé kůže.
Myslel jsem na tebe,
nejraději jsi měla růže.
Myslel jsem na tebe,
na tvoji postavu.
Myslel jsem na tebe,
když jsem byl bez tebe,byl jsem jak z ústavu.
Myslel jsem na tebe,
na tvé krásné nohy.
Myslel jsem na tebe,
měla jsi ke zpívání vlohy.
Myslel jsem na tebe,
na ty tvoje ručičky.
Myslel jsem na tebe,
jak dávala jsi mi hubičky.
Myslel jsem na tebe,
měla jsi tak krásné oči.
Myslel jsem na tebe,
vystřeloval jsem ti růži na kolotoči.
Myslel jsem na tebe,
na tvoje uši.
Myslel jsem na tebe,
jak v lese na mechu lechtaly nás křídla muší.
Myslel jsem na tebe,
na naši minulost společnou,
Myslel jsem na tebe,
na tu dobu báječnou.
Myslel jsem na tebe,
jak před 10 lety jsem tě naposled uviděl.
Myslel jsem na tebe,
každý mi tě záviděl.
Myslel jsem na tebe,
jak jsi jednoho dne utekla.
Myslel jsem na tebe,
ani čau a důvod jsi mi neřekla…
Autor Dindane, 03.11.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsáno i vyjádřeno .. =o)

03.11.2006 21:25:00 | Najlin

jak sem mám něco napsat, když už jsi sám všechno napsal...myslím, že tak všeříkající básničku jsem ještě nečetla;)
tvoje liz

03.11.2006 21:15:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí