láska

láska

Anotace: nic

Spanilá slečna,
z fotky se kouká
a já jen zírám,
přitom si broukám:
Zelené oči jiskřící
a krásné rtíky smějící,
zlatavé vlasy na tváři,
oslnivě jen září
obličej milý, od pohledu
hodiny dlouhé na tebe - dívat se svedu.
Mládí je krásné,
život je skvělý
a my to tak dlouho nevěděli.
Člověk je šťastný,
ale ne stále,
jen láska je tu neustále.
Ona je věčná,
sama nekonečná.
Je jí spousta,
avšak ne všude
ta troška pro tebe
vždycky mi zbude.
Autor sarady, 04.11.2006
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=o) ... hezké

04.11.2006 13:28:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí