Tulákovi

Tulákovi

Anotace: Pro člověka, který pro mě moc znamená...a i po tom všem, co jsme si udělali navzájem, vždycky bude.

Bohužel, cítím k tobě něco víc,
vím, neměla bych ti to vůbec říct.
Ty opovrhuješ láskou bezhlavou,
vím, máš duši toulavou…
Nechceš se vázat, říkat sliby,
ale i v tom děláš chyby.
Byť nic neřekneš, tvé oči slibují,
tvé ruce hladí mne, když tě miluji.
A ty to oplácíš!
Věděla jsem, že půjdeš za jinou,
doufala jsem ale ve více času.
Pro tebe jsou ženy nezmapovanou krajinou
a ty se vždy podvolíš vnitřnímu hlasu,
který ti velí - toulej se dál…
Autor Temeraire, 04.11.2006
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: velká mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí