hladovím

hladovím

Anotace: není to dokončené, musíte si chvíli počkat... hotovo:)

Hladovím po lásce k tobě.
Hladovím po tvé vůni.
Hladovím a láskou stůni.
Hladovím a vyprchá to až v samotném mém hrobě.

Jsi zloděj srdce mého.
Jsi zloděj myšlenek mých.
Jsi zloděj pohledu mého, který zjih.
Jsi zloděj a já jdu ku příkladu tvého.

Snaha napodobit tvůj osobitý styl,
ten jenž se mi tak do paměti vryl.
Snaha odhrnout roušku tajemství,
kde skrývá se tvůj malý svět-tvé malé království.

Navštívit to místo jednou,
navštívit jej společně-ve dvou.
Navštívit jej ruku v ruce,
navštívit to a vrátit se jednou, zase.
Autor Christien, 05.11.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale tohle se ti povedlo. Líbí se mi to, fakt. Budu čekat, co bude dál.

27.11.2006 23:40:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí