Zastavit čas

Zastavit čas

Anotace: stačila by mi jen ta chvíle...pro tu bych i zemřela

Zastavit čas jen na ten okamžik kdy si se na mne podíval,
Kdy tvůj pohled patřil jen mně a viděl si to co jsi chtěl,
Zastavit dech, který sušil moje rty, ten dech, pro který jsem žila,
Cítit dotek tvé dlaně, z které mi naskakovala husí kůže,
Ten moment kdy si splétal prsty jako klubíčko nekonečné nitě,
Pro tento pocit bych zemřela, nechápu proč tedy ještě dýchám…
Autor Gamy, 05.11.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový pocit vážně stojí za zastavení času :-)

05.11.2006 23:10:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí