Tanec v myšlenkách

Tanec v myšlenkách

Anotace: ---

.
Miluji ty tóny něžné poezie,
když večer zní mi před spaním,
miluji ten smutek ve mě,
když mě mé sny volají.

Miluji,když jsi pro mě hádanka,
ta hádanka nesmělá,
která tu noc před spánkem
v myšlenkách mi utkvěla.

Ty tóny jsou jak sladká píseň,
která k srdci pospíchá
a já šeptám lásko chci tě,
šeptám jen tak do ticha.

Jako vánek ty v mé mysli
tajné smysly probouzíš,
moje tělo touží po tvém,
pokaždé mě okouzlíš.

A to Tvoje zvláštní jméno
je pro mě tak spanilé,
jako Tvoje horká mysl,
když oddává se mé
skromné touze
v nadějích..
.
Autor Markéta.., 08.11.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Krásná zvonkohra. A upřímná.

05.02.2007 13:18:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí