Pro ...ty víš

Pro ...ty víš

Anotace: Zaskočenou tváří mluvím...

Zaskočenou tváří mluvím,
Zaslzet leskem oči umím,
Lásku smáčet v kapkách soli,
Trpět zklamáním co bolí,

Lásko už jsem se ti omluvila?
Že to o čem jsem tak snila,
Jsem bezbolestně zahodila,
Přes vše naděje mi ještě zbyla,

S ní mi opět sílu vháníš,
Před okolím mě hrdě bráníš,
Děkuji snad bude ještě lépe,
Konečně srdíčko pro tebe tepe...
Autor Gamy, 08.11.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí