Jestli mám

Jestli mám

Anotace: nevi nevim

Sedím tu tiše sám, jen žiletku v ruce mám,
a přemýšlím jestli mám, a proto svůj život promítám,
a tiše se zpovídám, zpovídám někam tam do nebe,
a ptám se proč

Proč jen mě opustila, a mě to tak bolí,
vím, jsou tu i jiní, ale mě to bolí,
a proto se ptám, jestli mám,
stačí pár tahů přes žíly,
a všechno to skončí.
všechna ta bolest, trápení, a žal,
tak přesně pro tohle se ptám jestli mám,

Ano teď už to vím, jak bude to nejlepší,
ostří se boří do ruky,zvláštní vůbec to nebolí,
trvá to chvilku,a já nic necítím,
ale umírám s tím, že sem miloval, jen tebe.
Autor star.lezak, 09.11.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem hrdý na svůj čin
vždyť tuctu dalších dam
co po mě tajně toužily
též žíly přetínám....

Jo, někdy to člověk vidí hodně černě...
ale to se dozví, jen když si ponechá čas pro ohlédnutí...

09.11.2006 19:42:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí