Do obálky

Do obálky

Anotace: ***

Nasypu trochu psího štěkání,
bolestných hadích uštknutí,
trochu střelného prachu z kruté války,
nasypu všechnu bolest do obálky.

Štířím ocáskem sešiju dva listy k sobě,
skvostným nápisem na našem hrobě
nechám kyselinou vypálit,
že dvě růže uvadají
a jejich květy
rozpůlíme naše dva zcela rozdílné světy.

Nasypu do obálky jehelníček,
kterým jsi do mého srdce šíboval,
nasypu tam svoje vystřelené náboje
a tvůj poslední vzkaz, žes mě miloval.

Na adresu odesílatele
napíšu jen drobné „Děkuji za vše. - Tvá láska z životního casina.“
a jako prolog na závěr:

Nejedno světlo ve tmě zhasíná….
Autor milenium, 10.11.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..nejedno světlo ve tmě zhasíná...

10.11.2006 19:39:00 | ppepiczek

Fakt krásné. Do posledního slůvka si dodej písmenko h a bude to dokonalé.

10.11.2006 10:41:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí