NECHCI TĚ zvládnu to

NECHCI TĚ zvládnu to

Anotace: Psáno po rozchodu po rok a ctvrt dlouhem vztahu.Měla jsem strašnou zlost.:-(

Koukám, jak kapky deště padají,
A slzy v mých očích uvadají.
Nebudu už kvůli Tobě plakat.
Začnu raději pořádně makat.
Už nepotřebuji Tě.
Nechci slyšet miluji Tě.
LŽEŠ! Lžeš každou větou,
A myšlenky se ti už pletou…..
Vzpamatuj se raději,
Máš jedinou naději.
Upadneš a zůstaneš ležet
A to už budeš vědět.
Že přátel jsi měl dost,
Ale začal sis stavět most.
Most se rozbil
A přátelství jsi pozbyl.
Nevážil sis toho cos měl
A TO je tvůj úděl!!!!
Nehraj si už na princátko,
NEJSI žádné neviňátko.
To už všechny víme,
A teď už klidně SPÍME!!!
Autor Kacabenka, 11.11.2006
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí