Střípek z nočního probuzení

Střípek z nočního probuzení

Anotace: ze srdíčka darovaná

Miluji noční probuzení vedle tebe,
Nocí zkoumáme hvězdné nebe,
Spolu usínáme v těsném obětí,
Chtíc aby trvalo snad staletí,

Cítím každičký nádech těl,
Kdy dotek rtů se pokaždé chvěl,
Zapamatuj si každou vteřinu,
Jak mé tělo ti dělalo peřinu,

Upřímně ti věnuji každý nádech,
I otisk lesku na tvých zádech,
Zavři oči a pohleď jak se stmívá,
Pocítíš jak dnešní noc už zívá…pojď, půjdeme spát
Autor Gamy, 12.11.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí