Počkej. Stůj!

Počkej. Stůj!

Anotace: O citu, který dává sílu.

Tma se mi směje do očí,
jen stíny světla probouzí mé vědomí,
vítr fičí, voda klokočí
a náhle v uších co si zazvoní.

Je to smích z Tvého úsměvu,
energie ze tvých žil,
náhle je mi do zpěvu,
to adrenalin se do mě vpil.

V myšlenkách si promítám,
stokrát tisíc chvil,
jak Tě nežně objímám,
jak jsem s Tebou byl.

Doteků pár na dosah
a světlo vytlačuje stíny,
nenechám Tě na pospas,
dík Tobě už jsem silný.

Rozbřesklo se světlo tmou,
jen pocit horka ze Tvých rtů,
běžel bych hned za Tebou
tak na mě počkej, stůj.
Autor Ďábel sám, 13.11.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi, jen ten prvý řádek 2. sloka malučko mi to tam nesedne ...

15.11.2006 20:49:00 | NikitaNikaT.

páči sa mi ,

13.11.2006 21:49:00 | vierka1

Musí křičet, musíš řvát.. ať uslyší tvůj něžný hlas

13.11.2006 20:12:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí