Co chceš víc?

Co chceš víc?

Anotace: ??????????

Smutek mě svírá,
dny jsou tmavé,
myšlenka umírá,
není to snadné.

Utíkám nocí,
temnou tmou,
jsi mi cizí,
nechoď zamnou.

Pokračuj v cestě,
nevnímej čas,
nechápu tě,
už jsi tu zas ?

Nevnímáš pravdu,
chceš slyšet tu svou,
já ti snad nelžu,
už nejsem ti věrnou.

Všechno končí,
nemáme nic,
pohled mizí
co chceš víc?
Autor Héďa2, 14.11.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Trošku více smutné, ale něco to v sobě má..

14.11.2006 19:15:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí