Kde chodí slunce spát?

Kde chodí slunce spát?

Anotace: Snad se bude líbit:)

Kde chodí slunce spát?

Tam, kde slunce chodí spát,
není trápení, lží, ani žalu,
tam Tvé jméno šeptá vodopád
a trpaslík hraje na kytaru.

Do mého srdce chodí slunce spát,
je tam láska a krásná něha,
do mého srdce chodí slunce spát,
protože jiného místa není třeba.

I ty jsi navštívil mé srdce,
nechodíš do něj však jen spát,
jakmile jsi prošel branou mého srdce,
zůstal jsi v něm napořád…
Autor Kamili, 15.11.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí