Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Opět jedna posmutnělá...vlastně teď ani na jiné nemám myšlenky...

V posteli sama ležím
a myšlenky mi hlavou běží...
Kdo asi vedle tebe teď spí?
Koho za ruku držíš?Přece to nemůže být tak zlý!

Myšlenka po myšlence mě ničí
a já padám, klesám níž.
Chtěla bych být u tebe, být ti blíž.

Zase líbat tvoje rty, držet tě v náručí,
ale nejde to, bolí to život tě naučí,
že láska je nestálá dlouho se u tebe nezdrží
uběhne chvilka a ona zas dál poběží...
Autor Kariš, 18.11.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí