Růže

Růže

Anotace: *doufám že se bude líbit*

Voní růže,
pod nohou větev praská.
Dospívám v muže?
Co bude dál,to je otázka.
Dospívám v muže
a přitom jsem mlád.
Nesu ti růže,
s přáníčkem že mám tě rád.
Nesu ti růže ručně trhané,
trhané na paloučku.
Růže krásně voňavé,
co povím ti si šeptám potichoučku.
Měsíc a hvězdy svítí mi na cestu,
cesta za mnou je již dlouhá.
Jdu si pro svou nevěstu,
k tobě zbývá hodinka pouhá.
Ťuk,ťuk zlatíčko,
jsem za tvým okýnkem.
Asi mne neslyšíš má holčičko,
proto ti házím do okna kamínkem.
Pojď za mnou,ať mohu ti dát růže,
pojď,ať mohu ti přáti.
Chtěl bych zase cítit,jak voní tvá kůže,
já vím,že jsme mládi.
Ale mým citům věřím
a věřím také tobě.
Jen tobě své starosti svěřím,
zůstaneme spolu,dokud jeden neskončí v hrobě.
Autor Dindane, 18.11.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc krasny

18.11.2006 23:21:00 | Jarra Wen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí