Pohádka

Pohádka

Anotace: S poněkud jiným koncem, není dokonalá, ale nic není dokolané

Můžu ti dnes vyprávět pohádku?
Ale nebude o zatoulaném káčátku,
Zhluboka se nadechni a zavři oči,
V tu noc vyzvedl mě sám pan kočí,

Přes duhu za princem svezl mě tiše,
A on mi na rty tak z blízka dýše,
Z vteřiny věčnost pohltila tmu,
Vše uběhlo jak v nejkrásnějším snu,

Ale kdyby jen princezna věděla,
Že naposledy mu na koleni seděla,
A jak každý den končí černou nocí,
Tak mé srdce je uvězněno v jeho moci…
Autor Gamy, 20.11.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká pohádka. A ty jsi ta princezna?

27.11.2006 23:15:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí