Když noc

Když noc

Anotace: Když máte přítele...

Vlk pláče za dveřmi
touží po mé přítomnosti
Vyběhnout ven
po kamenné cestě
bok po boku
vyhýbajíce se stromům
do hustého lesa
A zem mě táhne k sobě
padám na všechny čtyři
z tlap mi rostou drápy
z jazyka kapou sliny
Hledím ti do očí
vlku
běžíme bok po boku
a není to sen
protože hodiny tikají stejně...
Děkuji že si mě vzal lovit
vlku
Svítá
Nechci pít krev
Chci pít ze tvých očí...
Autor Elvíra Adamsonová, 24.11.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

27.06.2007 12:01:00 | niemante

Jo tak tuhle jsem přehlídl.
...chci pít ze tvých očí...
...skvělý...
Jinak se omlouvám nějak poslední dobou nestíhám, ale další tvoje mi už neunikne. :)
...a nejen kvůli vlkům...:))

30.11.2006 17:24:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí