Rande?

Rande?

Anotace: Opět hodina češtiny..a myslel jsem na jednu holku co s ní du v sobotu na rande..:),ale doufám že to dopadne úplně jinak než v tý básničce:)

Já myslel,že mne miluješ,
když mě na večeři zveš.
Ty jsi mne pozvala pouze z nudy,
mé srdce neví teď kudy.
Nechápu takové zklamání,
čím já si zasloužím takové trestání.
Těšil jsem se,šli jsme spolu na rande,
ale ty jsi mě chtěla pouze za garde.

Když ti řeknu:,,Lásko,já tě miluji.“
Začneš se mi pouze smát,
ale já tě opravdu zbožňuji.
Je pro mě málo,být jen kamarád.
Jak ti srdce darovat?
Jak tvůj úsměv rozzářit?
Jak přinutit tě milovat?
Jak ti city vyjádřit?

Čekal jsem od toho něco víc,
ty jsi ale nečekala vůbec nic.
Chtěla jsi jen pít,
já myslel,že by jsme zamilovaní mohli být.
Byla to tedy chybná mýlka,
ale i tak se mi s tebou líbila každá chvilka.
Někdy to můžeme zopakovat,
jen už jako kamarádi.Že tě miluji,nebudu opakovat.

Nezlobím se na tebe,
na to tě mám až moc rád.
Hodinu před večeří jsem se modlil a koukal do nebe.
Věděl jsem co si mám od Boha přát.
Chtěl jsem lásku tvou
a tvé srdce.
Chtěl jsem abys byla mou
a cítit tvou ruku v mé ruce.
Autor Dindane, 24.11.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další z básní typu

Miluji tě, ty mě ne.
Proč máš srdce kamenné?
Proč necítíš to, co já?
Proč nechceš být navždy má...

24.11.2006 17:08:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí