Myšlenky a naděje

Myšlenky a naděje

Anotace: Když někoho chceme a nemůžeme ho mít...

Proč myslet na tebe musím,
snad někdy to pochopím.
Proč chtěla bych být s tebou,
ale jen moje mysl utíká za tebou.
Proč vnitřní hlas mi říká:
"Toho ty mít nemůžeš!"
Když přitom srdce naříká:
"Toho ty mít chceš!"
Proč o tomhle ty zdání nemáš,
i malou šanci u tebe postrádám,
svoje druhý já za tebou posílám,
snad mi tu šanci jednou dáš...
Autor Melounekk, 26.11.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to hezký obsah. avšak, jestli mohu něco poradit, hraj si více se slovy.. =)

28.11.2006 13:04:00 | LitaciLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí