Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ................

Jako každý mám tě rád,
jsem šťasten že jsem víc než kamarád.
Jsi sladká jako marcipán,
Tebe musel vytvořit snad pán Bůh sám.
Jsi zcela dokonalá a úžasná,
někdo jako ty,je osoba zázračná.
Chtěl bych políbit tvá ústa,
věř mi,bez Tebe by byla Země pustá.
Jseš nádherná,
jak rozkvetlá květina.
Jseš fajn prostě,
nikdy bych o tobě nenapsal nic sprostě.
Když jsi šťastná,tak i ostatní jsou šťastní,
vyjadřuji zde tvé charisma básní.
A když jsi smutná,
není to nikomu putna.
Tvůj úsměv,je tak krásný,
člověk jako ty,je vzácný.
I když občas zažiješ zklamání,
nemysli naň.To jen sudičky nudu zahání.
Plním ti přání a na Tebe myslím
a básničku,vymýšlím.
Všichni tě mít rádi chtějí,
andělé tvé jméno pějí.
A všichni o Tobě jen v dobrém snějí.
Jseš pěkná,milá,svěží,
lásko, to o Tebe tu běží.
Autor Dindane, 26.11.2006
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí