Křídla noci

Křídla noci

Anotace: psal jsem to v noci po tmě, takže jsem doufal, že ta propiska píše...

Vím, že věty a psané slovo,
Nevyjádří to, co cítím,
Jenže ty tu nejsi, i když bych chtěl,
A tak jen poslepu píši,

Píši slova beze smyslu,
Ale plná citů,
Cítím tě vedle sebe,
Jen natáhnout ruku…

Zavírám oči a píši věty,
Které sám neznám,
Mít někoho rád,
To je krásné, láska je nádherná,

Možná, že nevidím,
Na to, co píši,
Ale cítím se tak volný,
Že mi to nečiní potíže,
Jen roztáhnout křídla a…letět,

Bezedné dny v ruce s tebou,
Třpytivé oči v pouličním osvětlení,
A ústa, sladká a rozesmátá,

Miluji chvíle, kdy držím tvé ruce,
Miluji život, miluji lásku,
Miluji Tebe…Florentinko
Autor Muta cum liquida, 28.11.2006
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí