Mrtví milují navěky

Mrtví milují navěky

Anotace: Je to jen na vás jaký si uděláte obrázek.

Sbírka: Zpěvy Krve

Když se den nakloní
ke slunce západu
a tma pohltí
i rajskou zahradu,
v ten čas,
kdy temnota vládne,
i mrtvý z hrobu vstane.

Bloudí tou tmou,
už slyší hlas,
svou oběť vybral si,
jak včera,zas.

A až k ránu
se k hrobu zas vrátí,
nebude už sám se smáti.

Možná to víš sám,
že láska není určena jen nám,
i mrtví mohou milovat,
i mrtví lásku znají
a je to hrůza,
až dech se tají,
když jejich lásky umírají.

Pamatuj si stále,
že mrtví milují navěky,
však jen k jiným mrtvým
jejich láska doletí!
Autor E., 29.11.2006
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Keira Fey, Charibeja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to také... děsivé o_O Druhá verze je oproti tomuto trochu lepší, ale první se zdá také dobrá ^_^ Nejsem žádný básník, ale když se mi něco líbí, je to bueno :)

19.06.2008 16:23:00 | Keira Fey

jsem ráda že se někomu líbí

04.12.2006 13:42:00 | whiolet

Dík! Ty tvoje jsou taky dobrý!

01.12.2006 15:11:00 | E.

povedla se ti

01.12.2006 14:16:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí