Bílá víla

Bílá víla

Anotace: ...

Láska jedné noci
která v raním světle nosí
bělostné šaty pomoci
mě prosí

a já nebráním se té
která světlem zaří bílým
z temna přišla ke mě
procitám a žízním

dlouho už sem nepil
z té studny vroucnosti a něhy
pomalu přestával věřit
že někde je , že by.....?
Autor Peavey, 29.11.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne..

27.02.2007 19:05:00 | sejko_no_pi

lehoučká, hezká

19.12.2006 16:39:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí