Zrada

Zrada

Anotace: jen tak mě to jednou napadlo.

Láska jsou vzpomínky,
láká je žal,
láska jsou podmínky,
co jsi mi dal.
Já byla věrná,
ty jsi mi lhal.
Noc byla černá,
když jsi vzal.
Vzal jsi ji kolem pasu
a její oči byly plné jasu.
To mé oči žasly,
jak tvé city ke mě zhasly.
To ona polibky dostávala
a já tam jen tak postávala.
Oči mě od slz pálily
a z očí se mi jak perly valily.
Zlá byla tvoje zrada
a ty jsi pak řekl:,,Ano, je to pravda,
už jinou miluji,
ale tebe chudáku lituji."
Autor Vittoria, 01.12.2006
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

oči bylY plné jasu

01.12.2006 18:26:00 | JirkaS

jj takhle básnička se ti podle mě dost povedla..líbí se mi

01.12.2006 16:52:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí