Sobec

Sobec

Anotace: Prosté rozhořčení nad věcí, která zamrzí...

Už sis zase užil,
a já tu trčím sama.
Prý zase už nemůžeš,
tak zvládnout to musím sama.

Když jsi hotov,
na bok se stáčíš,
nevnímáš,
jak moc mě trápíš.

Nevnímáš a nectíš mé vášně,
už nevím co dál,
je to vážné.

Jsi sobec,
chceš jen vášně,
a ne to, co nás sváže.

Máš jen své potřeby,
a nechceš znát mé,
ty jsou pro tebe totiž zbytečné.

Vyhovíš jim,
jen když chceš dosáhnout té své.

Nenávidím tě ty... CHLAPE!
Autor sad_girl, 05.12.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chlapi jsou kurvy, jojo... proto nemá cenu se kvůli nim trápit!! :o)

05.12.2006 21:14:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí