Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: jsou věci o kterých mluvit prostě nedokážu, většinou mě to totiž bolí víc než ten samotný problém

neumím to vyslovit
to všechno co v hlavě mám
neumím ti říct
na co myslim, když v noci usínám

nevím jak říct, že je to tak
tohle je mrtvej bod
nedokážu já nevím jak
tohle je chvíle kdy teče do mých bot

odpust, že říct ti neumím
to co mě bolí to co mě pálí,
na jazyku
radši se k polštáři choulím
pláču do kapesníku

a ty se zlobíš,
jsi z toho smutný
mě je to líto
snad jednou pochopíš
že to neni naschvál
že i mě bolí to

věřím ti lásko,že mě máš rád
a ikdyž nás takhle trápím
že stále budeš u mě stát
po vlasech hladit a v noci mě hřát
Autor black_and_red, 05.12.2006
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí