Bál kurev

Bál kurev

Anotace: potká to jednou časem asi všechny, a bolí to :(

Už zase tančí v tom melodickém tichu,
jen střevíce klapou.
Ruku v ruce,
na obdiv dávají svou největší pýchu.

Vroucný polibek si však jen stěží mohou dát,
bílá maska to nedovolí.
Někdy jí má ona
.........................( Byl to jen známý)
Někdy on, co i na jinou se umí hezky smát.
.........................( Byla to jen kamarádka)

Já nikdy nepočítal, že na tenhle bál se dostanu,
však již jsem tu.
Máš maskou svou,
a já doufám, že bude zas vše při staru.

Oddáváme se spolu jekotnému smíchu,
přibyla ti další maska.
Nemáš ji už kam dát,
nasazuji si jí tedy já a pokračujem v tanci-
................................ ....................................v melodickém tichu.
Autor chroust17, 05.12.2006
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úchvatná myšlenka,mizerné zpracování

13.09.2007 18:52:00 | ztracená

jo tak to je hodně dobrý, líbí se mi moc, super nápad

05.12.2006 18:45:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí