Bolí to...

Bolí to...

Anotace: Hm?

Proč rozchody tak bolí?
Už vím, proč se jich každý tak bojí!

Dala jsem ti to nejlepší, co jsem kdy měla.
Co jsem za to chtěla?
Nechtěla jsem moc stačilo mi málo...
lásku, věrnost, upřímnost to vše mi za to stálo!

S tebou mě život bavil
asi sis nevšim, dost si mě ranil.
Mám tě rád, ale nemiluju tě!
lásko bolí to, chci tě...
Autor Kariš, 07.12.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, tak to znám. Chceme tak málo a i to je pro ně moc...

07.12.2006 20:27:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí