Prostý příběh

Prostý příběh

Anotace: ... ...

Příběh je to zcela prostý
každý už ho slyšel po stý
přesto nikdy všední není
- láska lidem život mění

K čertu se smutkem a zlostí
svátečních dní je pak dosti
když ti dva se rádi mají
na svět se víc usmívají

Vždycky víc než jenom málo
třeba lásky natrvalo
jinak brzy každý pozná
žít bez lásky je věc hrozná
Autor Heron, 08.12.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí