Poslouchej

Poslouchej

Anotace: Text písničky. Hudba zde: http://www.youtube.com/watch?v=zWdZ_Edoj-I

Když vidíš padat hvězdu,
dej načas sbohem světu,
klidně stůj a poslouchej.
Zvony z dálky píseň nesou:
mluv se mnou, mluv se mnou,
cestou svou,
poslouchej…

Ta hvězda padá nám,
jedno malý přání mám,
tiše stůj a poslouchej,
zvony z dálky píseň nesou,
buď se mnou, buď se mnou
cestou svou
a poslouchej…

Když ti slunce na tvář svítí,
kolem tebe kvete kvítí,
klidně stůj a poslouchej.
Listí stromů šeptá nám:
Mluv se mnou, mluv se mnou,
Jen pojď dál,
A poslouchej…

Pod širákem budem spát,
Celou noc se milovat,
Klidně lež a poslouchej,
Listí stromů šeptá nám,
Ty se mnou, já s tebou,
Půjdem dál,
Tak poslouchej…
Autor Hydrostar, 09.12.2006
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo to bych taky rád věděl. Už je to půl roku, co sem viděl aj tu kamarádku naposledy. Eště mně to má zahrát. Šak to znáte málo času (našla si kluka a na kamošů nemá čas).

10.12.2006 10:13:00 | Hydrostar

Jé.. moc pěkný. Ještě by mě zajímalo, jakou má melodii =)

10.12.2006 09:14:00 | Kapika

Tož, kde si ji můžem poslechnout.

10.12.2006 00:03:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí