Růže

Růže

Anotace: ...

Měl jsem růži, Malý princ by záviděl
Rostla v zahradě nad zámkem
Za dveřmi, které nemají mosaznou kliku
nedýchaj skrz klíčovou dírku
,,,,,,,Ale v srdci leží klíč
Duše k růži krouží
A pod střechami chrlič
vrhá vodu do špinavých louží
Tam kde kvete,,,,,,,zázrak
,,,,,,,Tak daleko bělobě očí
Trnitá růže,,,
Autor soske, 10.12.2006
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, tohle vede k azmyšlení...
je mnoho způsobů vyložit si,
co tím vlastně chtěl básník říci,
nebo proč růži odemyká klíči,
když trny mohou zranit to, co cítí:-)

10.12.2006 14:38:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí