ta závislost co tě chytí

ta závislost co tě chytí

Anotace: a naštěstí někdy i pustí.

Jako jeptiška
s podvazkem a minisukní
jako letní jezero před bouří
zrádná - není jí k uniknutí.

Dělá, že si tě nevšímá,
ale kolem krku se ti kroutí neviditelný had
ale zlato je to jen tvá vina
už roztává tvůj poslední chlad.

A už tě krmí jedem bez chuti,
je ti po něm vesele i teskno
a přitom tě do ničeho nenutí
to všechno ty sám, stačí tlesknout.

Někdy se ti vidá celá,
jindy ze sebe nedá ani kousek.
Ale ty pro ní máš vždy otevřenou náruč,
bez prověření, testů, zkoušek.

Pohlcuje tě každým dnem více,
jsi jako malý kotě a ona miska plná mlíka.
Jen najít tu správnou kočku, která nemlsá.
To je asi ta největší klika.
Autor Květa, 10.12.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík za tvůj komentík, stačí jen říct v kolik, kde a máš mě tam jak na koni. Ale pozor ukradnu kolik unesu. :))

11.12.2006 12:20:00 | Mácha

Hezká básnička,jen nechápu tvůj sebemrskačskej styl, kterej míří na všechny normální chlapy na tomhle světě.
Normální čtenář to asi nepozná,ale jelikož tě znám víc,než si myslíš.Tak to vidim takhle...Jinak pěkná...

10.12.2006 22:25:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí