Ztráta duše

Ztráta duše

Anotace: no co k tomu napsat...přečtěte a poznáte sami..doufám že se bude líbit....

Srdce již nepracuje,
tak jak mělo.
Má duše,
navždy opustí mé tělo.
Již nikdy,
nebudu tě mít u sebe.
Lásko,musím tě opustit.
Odcházím od nebe.
Vzpomínej na mne v dobrém
a na vždy.
Jak moc jsem tě miloval,
to ví každý.
Je mi líto,
že od tebe odcházím.
Do dneška jsem myslel,
že s tebou jen štěstí nacházím.
Stačí chvíle,
je vše jinak.
Ted den,kdy se mi to stalo.
Byl temný,větrný a byl liják.
Teď vím,můžeš milovat
a být milován.
Ale to neznamená,
že tvůj život bude zachován.
Jako duch,
budu neustále u tebe.
Za věrnou lásku,
kterou dostával jsem od tebe.
Budu tvůj anděl,
anděl strážný.
Vím,
že náš vztah byl vážný.
S tebou,
přál jsem si být až do smrti.
A je to tady,
to blbý úmrtí.
Proto,
tolik mě to mrzí.
Proč se s tebou musím loučit,
takhle brzy?
Mít na výběr,
vybral bych si život s tebou.
Ale omlouvám se,už musím jít.
Již ruce mě zebou...
Autor Dindane, 11.12.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí