Inzerát

Inzerát

Anotace: si dám

Už jsem přišla na to,
jak seznámím se snad
za základní cenu,
dám si inzerát.

Jste zvědaví,co tam budu psát?

Zralá žena,mladšího vzhledu
co nebojí se deště,
co nebojí se sněhu,
má velký smysl pro humor
ten potřebuje každý tvor.
Je věrná,upřímná a lásky plná
prostě jedinečná žena.

Přes všechny klady
jednu slabost mám,
někdy trošku lžu
jenom někdy,přísahám.

značka:samota je zlá
chci být jenom tvá.
Autor takova, 17.02.2005
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí