Láska je jako...

Láska je jako...

Anotace: Jen taková blbost-hraní se slovy :o) :P

Láska je jako ulita,
každým dnem roste víc-
pocit bezpečí vytváří.

Láska je jako medvěd,
jen jeden hluboký pohled do očí-
tvůj hezký obličej ti znetvoří.

Láska je jako kokos,
drží pevně-
i když kamenem do něj uhodíš.

Láska je jako kudlanka,
jeden špatný pohyb-
než utečeš,zjistíš že nechodíš.

Jseš mým medvědem s ulitou,
co spí u mě stočen v klubíčku.
JSeš mou kudlankou v kokosu,
já nosím tě u mě v srdíčku.

Zkus mi však hlavu ukousnout,
či ulitu odhodit.
Já schopen jsem
cirkus ti předvést,
a naší lásku- skořápky z kokosu
do plastového koše zahodit.
Autor chroust17, 12.12.2006
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí