Úklon a nic

Úklon a nic

Anotace: vzpomínka

Setkání po letech - úsměv a konec
jen někde v duši ozve se zvonec.
A vzpomínka co hotova měla se k usnutí,
vyskočí na nohy jak na povel cinknutí.

Ve vlasech stuhu - co já jsem ti daroval,
jako by život ošklivě čaroval.
A on ji hladí tu moji stuhu,
ve tmavých vlasech křiklavou duhu.

A ústa co dříve tak důvěrně se znala,
letmý pozdrav sobě jen tiše zašeptala.
Vy kráčíte dál - až v dáli mizí stíny,
ty neklopíš oči - už zmizel pocit viny.

Pak náhle se ohlédl - kdo že to byl?
A odpověd tvůj - polibek smyl.
Zase jsi tulákem co na to jen říct,
když zůstane po lásce - úklon nic víc...
Autor srpen, 18.02.2005
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jo.. tak smutná a přitom tak pěkná :-)

10.05.2006 07:33:00 | wee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí