2012

2012

Anotace: 1. Láska působí silou spravedlnosti-ž. zemský. 2. Příroda čistí světy své-ž. vodní. 3. Entita poznává život, který se nalézá v ní-ž. ohnivý. 4. Brána vodnářského věku se otevírá-ž. vzdušný. 5. Duše uvězněná ve hmotě se osvobodí-ž. etheru.

Poselství
Není to není klamný sen,
láska a vesmír jsou nám blíž,
pro všechny soudný nastal den,
svádí nás svádí zemská tíž.

Mohutná vodstva rozlijí se,
v přírodu naši světovou,
a celá země rozkrájí se,
nebude nikdo na nohou.

Však ten kdo uzří boží tvář,
v bytostném jsoucím narození,
pocítí v sobě svatozář,
nalezne sladké probuzení.

Otevře bránu věku vodnářského,
objeví tajný svatý grál,
dnes přišla chvíle času nebeského,
každý je ve svém srdci moudrý král.

Od hmoty duše odpoutá se,
pocítí slastný éter zjevný,
v esenci lásky rozplyne se,
nebesy čaruje jako vánek jemný.
Autor Básník lásky, 15.12.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí