Mrtvé štěstí

Mrtvé štěstí

Anotace:

Je mi líto co se stalo,
nebo spíš co jsem provedla.
Doteď mi štěstí přálo,
doteď, než jsem tě podvedla.
Štěstí stálo vždycky při mě,
drželo se mě jako klíště.
Pak ale dopřála jsem vině,
aby ho nahradila, do příště.
Jenže žádné příště nebude
a tak každou noc se modlím,
"Zkrať můj život osude!"
Krví z mého štěstí až po pás se brodím.
Autor Jarra Wen, 16.12.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí