Chci víc

Chci víc

Anotace: -

Jsi pro mě hvězda na nebi,
Ta jediná, co svítí.
Jsi pro mě vítěznej gól,
Kterej brankář nechytí.
Jsi pro mě oheň,
Kterej hřeje mě za chladnejch dnů,
Jsi pro mě spánek,
Plnej krásnejch snů.
Jsi pro mě strom,
Pod kterej se schovám, když zaprší.
Jsi pro mě ta jediná
A pořád mi to nestačí.
Jsi pro mě vzduch,
Kterej dýchám z hlubokých plic.
Jsi pro mě celý svět
A já stejně chci víc,
A já … stejně chci víc.
 
Autor squatt, 08.11.2011
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také výborná! W

29.08.2013 15:40:50 | Woodooman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí