Slečna nezávislá

Slečna nezávislá

Anotace: city ven ! ( a to ostatní taky :o))))

Je jako hyena,
jsem jen další mršinou
na seznamu obětí.
..... - Dej si pozor!-
Je jako bílá orchidej,
co při každém pohledu
zčerná jí okvětí.
..... - Asi znám její názor!-

Pohyb v bocích,
jazyk přejede rty,
rozhodila sítě
a teď čeká...
...
...
čeká,
a já sebou škubám.

Jeden dotyk na můj krk,
lehký jako srpnový vánek,
však
s příchutí pekla.
..... - Dej si sprchu! -
Jeden polibek na pupík můj,
ostrý jako mexické chilli,
ovšem
s vůní smetany, co do klína mi stekla.
..... - Sakra, tu sprchu! -

Uzel na rukou,
pohyb,
omezen na plochu postele.
Ruka sjíždí přes břicho,
rozkrok,
koleno...

Začala mi prsty svými paty lechtat,
je tak skvělá,
líbí se jí, když začnu smíchem chrochtat.
.
.
.
Autor chroust17, 18.12.2006
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty si debil :D

18.12.2006 12:20:00 | beruška024

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí