Chci Ti popsat svoje city

Chci Ti popsat svoje city

Anotace: když slova miluji tě nestačí...

Chci Ti popsat svoje city,
"miluji Tě" nestačí.
Proto píši tyto řádky,
chci to jimi vyjádřit.

Cítím krásu, lehkost bytí,
něhu, vášeň, radosti.
Je mi smutno z odloučení
a mívám o Tě starosti.

Ty jsi první s kým chci být,
až do skonání světa.
Bála jsem se budoucnosti,
po tom je už veta.

S Tebou je mi nádherně,
celý svět se směje.
Když dívám se Ti do očí,
mizí pocit beznaděje.
Autor Jiřina, 18.12.2006
Přečteno 949x
Tipy 1
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí